Головна Новини Світ Росія Путін послав елітам сигнал на виборах: що буде далі відбуватися в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін послав елітам сигнал на виборах: що буде далі відбуватися в РФ

Тепер Путін може заявляти, що має народний мандат на війну проти України

19 березня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

Опісля "переобрання" Путін, ймовірно, продовжуватиме  свій курс закордонних конфліктів і репресій всередині  РФ, інформує BBC. Війна на території  України продовжуватиметься, як і конфронтація  Росії з країнами Заходу, а  представників російського суспільства робитимуть ще більше мілітаристським.

Путін послав елітам сигнал на виборах: що буде далі відбуватися в РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Названий  представниками Центральної виборчої комісії   показник у 87% є астрономічним,  політики Заходу не сприймають  її правдоподібно. Проте в РФ  цю цифру використовуватимуть, щоб демонструвати об'єднання  росіян навколо  господаря Кремля.  

При цьому озвучений показник — 87% посилає чіткий сигнал представникам  російської  політичної еліти: "Візьміть до відома, тут усе ще є тільки одна людина, яка контролює ситуацію, і найближчим часом це не зміниться". Це є особливим  для  кремлівського режиму  опісля  повстання ПВК "Вагнер".

В публікації стверджується,  що "результати" виборів можливо  змусять Путіна відчувати себе більше  сильним, зокрема, непереможним. "Критики зазначають, що політична довіра до лідера — особливо надмірна — може бути небезпечною. Особливо за відсутності системи стримувань і противаг у політичній системі країни. У сьогоднішній Росії їх небагато", — зазначають журналісти видання. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Китаю вигідно підтримувати ПутінаКитай продовжує свої маневри навколо російсько-української війни. Запевняючи, що не забезпечує Росію летальною зброєю і бореться за якнайшвидший мир, при цьому він у рази за ці роки наростив з нею товарообіг, допомагаючи продовжувати агресію. А китайський лідер Сі Цзіньпін не лише визнав більш ніж сумнівне переобрання Путіна президентом РФ, а й, схоже, Китай стане першою країною, куди той вирушить після своєї чергової інавгурації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини