Головна Новини Світ Росія Путін повідомив, коли пустять газ другою ниткою "Північного потоку-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін повідомив, коли пустять газ другою ниткою "Північного потоку-2"

Володимир Путін дав оптимістичний прогноз

21 жовтня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Росія 18 жовтня повідомила про те, що перша нитка "Північного потоку-2" вже заповнена блакитним паливом. Другу чергу цього нового газопроводу мають накачати до кінця року.

 Путін повідомив, коли пустять газ другою ниткою "Північного потоку-2"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Про це сказав очільник РФ Володимир Путін під час проведення пленарного засідання Міжнародного дискусійного клубу  "Валдай".

 Путін зазначив, що Росія закінчить  закачувати голубе паливо в другу чергу газопроводу "Північний потік-2"до середини чи до кінця грудня.

 За словами російського президента, до кінця цього року, це останні дні грудня, будуть закінчені всі технологічні роботи щодо закачування другої нитки газопроводу "Північний потік-2".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін знову заявив, що в Україні відкачують російський газ, який йде в ЄС.Президент Росії повторив претензії, які Кремль виставляв Україні ще в "двотисячних", заявивши, що Київ відкачує газ з підземних сховищ газу, призначений для європейських покупців. Як інформує видання "Коментарі", про це Путін заявив на пленарному засіданні Російського енергетичного тижня. За словами Володимира Путіна, енергетична криза у 2008 році почалася через те, що Москва вимагала, щоб Київ віддав назад російський газ. У відповідь українська сторона заявляла, що цей газ вже почала споживати, отже, не може його повернути. Навіть лунали від деяких українських політиків пропозиції націоналізувати російський газ, який знаходиться в українських сховищах, а значить вже не може бути назад повернутий РФ. Путін заявив, що у нього є інформація про те, що сьогодні ситуація дзеркальна. Україна також почала відкачування газу зі сховищ, хоч цей газ Україні й не належить. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

22 жовтня 2021, 06:27

Путин брэшэ! Ну от як можна запустыты газ в трубу якойи нэма? Пивничного потоку нэ иснуйе! Шах и мат ватаны


Новини