Головна Новини Світ Росія Путін повідомив, що перша нитка «Північного потоку-2» готова: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін повідомив, що перша нитка «Північного потоку-2» готова: що це означає

Російський «Газпром» готовий заповнити скандальний газопровід блакитним паливом, переконаний Путін

4 червня 2021, 17:36
Поділіться публікацією:

Відмова американського уряду від додаткових санкцій щодо будівництва газопроводу "Північний потік-2" принесла свої негативні для України плоди. Як стало відомо із заяви російського президента Володимира Путіна, 4 червня 2021 року були закінчені будівельні роботи над першою ниткою ПП-2, повідомляє пропагандистський ресурс "РИА Новости".

Путін повідомив, що перша нитка «Північного потоку-2» готова: що це означає

Путін розповів, що перша нитка "Північного потоку-2" закінчена. Фото із відкритих джерел

Інформація щодо фіналу робіт в одному із напрямків газопроводу прозвучала під час Міжнародного економічного форуму в Санкт-Петербурзі (ПМЕФ).

За словами Путіна, лінійна робота стосовно труб "Північного потоку-2" закінчена в повному обсязі, включаючи як морські, так і сухопутні ділянки. Будівництво другої нитки все ще триває.

Також Путін додав, що в "Газпромі" вже можуть почати пускати блакитне паливо по трубах газопроводу — настільки все укомплектовано. Більш того — компресорна станція "Слов'янська", що є відправною точкою "Північного потоку-2", начебто вже забезпечена газом.

Цікаво, що представники російського МЗС миттєво відреагували на цю новину, зазначивши, що подібні новини можуть не сподобатися недоброзичливцям, однак ПП-2 продовжить роботу до переможного кінця.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чи збираються росіяни продовжувати транзит свого газу через територію України, якщо ПП-2 все-таки остаточно добудують і запустять. Що розповів Путін, пропонуємо дізнатися в нашому матеріалі.

Також ми розповідали про те, що представники офіційного Києва хочуть приєднатися до тематичного обговорення німецьких і американських представників щодо "Північного потоку-2". Навіщо це потрібно, читайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини