Головна Новини Світ Росія Путін пояснив щодо яких країн Росія не матиме "червоних ліній"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пояснив щодо яких країн Росія не матиме "червоних ліній"

Володимир Путін пригрозив порушити "червоні лінії", якщо інші країни не матимуть їх для Росії.

13 березня 2024, 10:45 comments1372
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін пригрозив країнам, які не матимуть "червоних ліній" щодо РФ наслідками. За словами російського диктатора, Росія тоді не матиме "червоних ліній" щодо таких країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін пояснив щодо яких країн Росія не матиме "червоних ліній"

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін дав інтерв’ю російському пропагандисту телеканалу "Россия 1" Дмитрію Кісельову у якому прокоментував заяву Еммануеля Макрона, який заявив, що у Франції "немає жодних меж" і "ніяких червоних ліній" для підтримки України у війні проти Росії

"Країни, які заявляють, що у них немає червоних ліній щодо Росії, повинні зрозуміти, що тоді і Росія таких ліній не матиме", — сказав Путін, однак не пояснив, що саме мається на увазі під порушенням "червоних ліній".

Путін також прокоментував політику країн Балтії, які проводять жорсткі дії щодо Росії через її вторгнення в Україну. Російський диктатор заявив, що малі країни Європи своїми закликами "збільшити жорсткість політики щодо Росії і вжити якихось крайніх заходів, у тому числі війська вводити" не будуть мати наслідків. Тоді як інші держави, ведуть себе стриманіше, бо можуть відчути ці наслідки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство закордонних справ РФ опублікувало "чорний список" політиків країн Балтії, які у російському відомстві вказані, як "найбільш ворожі до Росії". У список потрапили 347 громадян Литви, Латвії та Естонії.

Також "Коментарі" писали про те, чому президент Франції Еммануель Макрон став таким рішучим щодо війни в Україні. Аналітик вказав на п'ять причин, чому лідер Франції підтримує можливість введення військ НАТО в Україну у майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини