Головна Новини Світ Росія Путін пригрозив суднім країнам та поставив дивну умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пригрозив суднім країнам та поставив дивну умову

Путін скаржиться на "русофобію" у країнах Європи та Балтії

4 грудня 2023, 23:25 comments1907
Поділіться публікацією:

Російський президент Путін знову вирішив пригрозити сусіднім країнам Балтії, що підтримують Україну у війні з окупаційною армією, пославшись нібито на їхню "русофобію". Його нову заяву цитує пропагандистське агентство "ТАСС",

Путін пригрозив суднім країнам та поставив дивну умову

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

4 грудня під час чергової кремлівської наради Путін заявив, що нібито "Росія зіткнулася з русофобією задовго до "СВО". Як приклад глава Кремля "згадав ставлення до росіян у країнах Балтії".

Тож цим країнам Путін пригрозив відповідним ставленням на їхнє нібито "свинство" щодо ставлення до росіян, які там живуть.

"Якщо вони будуть проводити таку політику щодо людей, які хотіли жити в тій чи іншій країні, працювали там, створювали якісь блага для цієї країни, по-свинськи звертатися... То врешті-решт вони з таким свинством і зіткнуться", — пригрозив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін пообіцяв, що активність Росії у міжнародних справах лише зростатиме. 4 грудня російський президент Володимир Путін під час  церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав заявив, що активність Росії в міжнародних справах тільки наростатиме.

Окрім того, глава Кремля, який розпочав повномасштабне вторгнення в Україну, цинічно заявив, що Росія "не приймає блокову конфронтацію, будь-які кроки, що йдуть всупереч зі Статутом ООН". Також Путін заявив, що РФ нібито "не має ворожих намірів до будь-кого".

Також "Коментарі" писали про те, що Time оприлюднив претендентів на звання "Людина року 2023": у списку опинився Путін. Стало відомо, що вранці 6 грудня назвуть Людину року-2023. Варто зазначити, що це звання надають кожного року, починаючи від 1927 року. Також відомо, що Путін вже був Людиною року у 2007 році.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

5 грудня 2023, 01:36

эту не честь кацапскую нужно насильно депортировать обратно в московию. и пусть там себе патриотничают эти фашисты.


Новини