Головна Новини Світ Росія Путін пригрозив військовому кораблю США в Чорному морі: що означають такі заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пригрозив військовому кораблю США в Чорному морі: що означають такі заяви

Президент Росії сказав, що його державі необхідно вдосконалювати свої оборонні системи

1 листопада 2021, 20:20 comments1624
Поділіться публікацією:

Очільник Росії Володимир Путін прокоментував  подію, пов’язану з тим, що у водах Чорного моря з’явився американський військовий  авіаносець.

Путін пригрозив військовому кораблю США в Чорному морі: що означають такі заяви

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)


Російські військові поки лише спостерігають на американського військового прибульця через приціл власних оборонних систем. Позицію російського достойника оприлюднило "РИА Новости"За висловом президента Росії, країні потрібно створити більш сучасні та досконалі системи оборони.

Володимир Путін зазначив, що американський  військовий крейсер несподівано з’явився в акваторії Чорного моря. Тому росіянам можливо швидко спостерігати за ним через бінокль або через приціл власних оборонних систем. 


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що офіцер НАТО відреагував на заяву Кремля щодо УкраїниРосійська Федерація буде активно  протистояти намірам вашої держави увійти в НАТО, але свою  військову агресію виявляти не буде. Про це заявив відставний військовослужбовець ВМС США Гаррі Табах.  За його словами, для сусідньої держави вже не важлива ця ідея. Через те, що кардинально змінились відносини з іншими країнами, та й сама ваша країна, ваша армія тепер зовсім інша.  


Американський військовий зазначив, що РФ не може заставити змінити запланований вектор розвитку іншу країну. Саме такий коментар він дав  з приводу заяви російської влади про можливий вхід української держави до НАТО і ключову тут фразу, що це — дуже поганий сценарій для Росії.  На думку досвідченого військовослужбовця, він не може зрозуміти зміст цих тез російської влади. Адже ваша країна — незалежна, тому сама може вирішувати, в яку військову спілку вступати, співпрацювати чи не співпрацювати з європейськими державами чи США, навіть із Марсом, будь з ким.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марк

1 листопада 2021, 22:36

Це може свідчити лишень про одне- у діда кабаєва сіфілома мозгу... всі очільникі мокшів страждали на цю бідосю.. дуже модернова хвороба. Ртуть тобі на комір, виблюдок!Амінь

Брат

1 листопада 2021, 20:51

Так пендоавианосец,крейсер,или все же эсминец??!! Дебилы!!! А по поводу украины-это руськая Земля,которую сатана-запад обманом украл у Руси,должна быть возвращена на Родину!!!


Новини