Головна Новини Світ Росія Путін приїхав на полігон у Рязанській області та взяв до рук зброю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін приїхав на полігон у Рязанській області та взяв до рук зброю (ВІДЕО)

Путін постріляв зі снайперської гвинтівки

20 жовтня 2022, 19:36 comments1488
Поділіться публікацією:

Після невдач, що постійно переслідують "російську мобілізацію", Путін вирішив сам особисто, захопивши із собою Шойгу, перевірити хід підготовки мобілізованих на полігоні в Рязанській області. Для того, щоб хоч якось підняти свій імідж на фоні шквальної критики від росіян, він навіть постріляв із гвинтівки та постукав по плечі одного із окупантів. Про це повідомляють російські "РІА-новості".

Путін приїхав на полігон у Рязанській області та взяв до рук зброю (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Перед Путіним Шойгу доповів про проходження мобілізованими  окупантами курсу бойової підготовки з військово-облікових спеціальностей, а також бойового злагодження у складі підрозділів.

Президент також проінспектував практичні заняття з тактичної, вогневої, інженерної та медичної підготовки. Йому показали подолання учнями десантно-штурмової лінії у складі взводу, вправу боротьби з бронетехнікою умовного супротивника у ближньому бою. Путін відвідав багатофункціональний стрілецький комплекс, де мобілізовані відпрацьовують різні способи стрілянини", — пишуть ЗМІ РФ.

На одному з відео видно, що Путін був одягнений у чорний одяг, разом із Шойгу вони спілкувалися із військовим керівництвом. А потім Путін вирішив постріляти зі снайперської гвинтівки та в кінці навіть постукав по плечу одного із окупантів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц заявив, що Путін припустився чергової помилки. Німеччина більше не залежить від своєчасного постачання енергоносіїв РФ і на високому рівні підготувалася до майбутньої зими. Як передає видання "Коментарі", про це під час виступу в Бундестазі заявив канцлер ФРН Олаф Шольц. При цьому Олаф Шольц висловив упевненість у тому, що Євросоюзу вдалося подолати новий виклик та впоратися з кризою. Сьогодні об'єднана Європа виходить із кризи ще сильнішою та впевненішою в собі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/182668

Новини