Головна Новини Світ Росія Путін примчав до Кремля для екстреної заяви: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін примчав до Кремля для екстреної заяви: що сталося

Ряд російських ЗМІ опублікував інформацію про важливу заяву Путіна

26 червня 2022, 07:32 comments11522
Поділіться публікацією:

Ряд російських ЗМІ, немов за командою, повідомили, що президент РФ Володимир Путін прибув до Кремля, щоб зробити важливу заяву, про яку раніше не анонсувалося. Сама собою одразу почала напрошуватись паралель із тією заявою, яку Путін зробив, оголошуючи широкомасштабну війну Україні, після чого 24 лютого і сталося вторгнення. Як повідомляє портал "Коментарі", пізніше з'явилося роз'яснення прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, його слова цитує російське пропагандистське інформагентство ТАРС.

Путін примчав до Кремля для екстреної заяви: що сталося

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Пєсков заперечив ЗМІ, які поширили інформацію про екстрену заяву Путіна. За словами Дмитра Пєскова, Путін прибув до Кремля зі своїх питань, а не для того, щоб зробити екстрену заяву. У чому терміновість приїзду лідера росіян до Кремля Пєсков не пояснив.

У російських пабликах все одно продовжувало поширюватися відео, як кортеж Путіна мчить до Кремля вулицями Москви.

Зазначимо, передувало такій новині те, що президент РФ Володимир Путін та самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провели переговори у Санкт-Петербурзі, за підсумками яких було зроблено низку заяв.

Лукашенко сказав, що блокада транзиту деяких товарів до Калінінграда "схожа на оголошення війни" і що він сподівається на жорстку та дзеркальну відповідь Росії на ці "ворожі дії" Литви.

Путін запевнив, що Росія надасть відповідне озброєння для білоруської армії, щоби посилити так звану оборону "Союзної держави" на тлі агресивних дій Заходу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Києві зранку пролунали вибухи — над столицею чорний дим: стали відомі перші подробиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що зміниться для світу, України та РФ за підсумками саміту "Великої сімки": які очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нік.

27 червня 2022, 07:43

нема такеі націі як расея.. е просто скотобаза і головна скотина там хуйло..і людей там нема. там виблядки і раби..


Новини