Головна Новини Світ Росія Путін припинив з'являтися на людях після виборів: куди дівся глава Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін припинив з'являтися на людях після виборів: куди дівся глава Кремля

За останні два тижні в графіку Путіна не було жодного виїзного заходу.

21 квітня 2024, 18:50 comments1487
Поділіться публікацією:

Президент РФ  Володимир Путін  після президентських  виборів повернувся  до стилю  життя, який  проводив до початку виборів. Він так само  рідко  полишає Кремль і свою  резиденцію. Як  інформує  "Агентство", за останніх  два тижні в графіку  глави Кремля  не було заплановано  ні одного виїзного заходу.

Путін припинив з'являтися на людях після виборів: куди дівся глава Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  медіа, з початку виборчої кампанії 8 грудня до 20 квітня Кремль повідомляв про 100 виїзних заходів за участю  президента.  Тільки  31 захід  поза межами Кремля і президентської резиденції відбувсь  останнього передвиборчого місяця, із 17 лютого до 17 березня. За цей  місяць  Путін побував в  Челябінській області, Татарстані, Ставропольському  і Краснодарському краї.

Але,  за останній тиждень перед виборами (11-17 березня)  господар Кремля не  покидав  Кремль або Ново-Огарьово.

 Особливо  помітно активність  Путіна  знизилась в останніх два тижні. З 5 квітня (цього дня в Орську прорвало дамбу)  президент  з’явився  тільки на двох онлайн-нарадах,  щодо ліквідації наслідків повені, та одному  онлайн-засіданні з урядом щодо впровадження російського ПЗ, спілкувався  відеозв'язком  з губернаторами кількох областей та Криму, а також прийняв  в Кремлі Олександра Лукашенка і декількох  посадовців. Ще  він  спілкувавсь телефоном з очільниками Ірану і Казахстану Всі ці заходи  відбулись на території Кремля або в Ново-Огарьово, -  стверджує "Агентство".

Жодного  відрядження за останніх  два тижні в російського президента не було. При цьому, 10 квітня прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що Путін не поїде в постраждалі від повеней регіони. За це президента  критикували в соцмережах.

Як  додає  видання, в останній рік перед виборами  господар Кремля  зменшив свої поїздки до мінімуму. В минулому році він був на людях  тільки 147 днів. Решту часу  Путін не покидав  свою  резиденцію, а на зустрічі до нього не запрошували ні представників ЗМІ, ні будь-кого, крім наближених  посадовців і лояльних політиків.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін може отримати свого "спецпредставника" в Конгресі

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини