Головна Новини Світ США Путін може отримати свого «спецпредставника» в Конгресі. Хто ним стане
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може отримати свого «спецпредставника» в Конгресі. Хто ним стане

Член Палати представників США, демократ Джаред Московець запропонував призначити трампістку Марджорі Тейлор Грін спецпредставником російського диктатора Володимира Путіна у Конгресі США, оскільки вона блокує допомогу Україні

19 квітня 2024, 15:04
Поділіться публікацією:

Демократ та член Палати представників Сполучених Штатів Джаред Московіц подав дві правки в законопроект про виділення допомоги Україні у розмірі 61 млрд доларів, який мають розглянути 20 квітня.

Путін може отримати свого «спецпредставника» в Конгресі. Хто ним стане

Володимир Путін

Зокрема, у першій поправці до законопроекту пропонується призначити трампістку Марджорі Тейлор Грін "спецпредставником" російського диктатора Володимира Путіна у Конгресі США. У тексті поправки вказано, що конгресвумен неодноразового вчиняла дії по блокуванню допомоги Україні. Цим самим, впевнений Московіц, вона допомагала Путіну, який порушив суверенітет та територіальну цілісність України.

Своєю другою правкою Московіц запропонував перейменувати офіс Грін на честь прем’єра Британії Невілла Чемберлена, якого звинувачують у тому, що під час Другої світової війни він намагався "умиротворити" агресора Адольфа Гітлера.

Нагадаємо, трампістка Марджорі Тейлор Грін подала в законопроект про допомогу Україні низку абсурдних поправок. Зокрема, вона захотіла прив’язати виділення допомоги країні у війні до заборони абортів. Також вона хоче, щоб Києву не давали грошей, доки він не проведе чесні президентські вибори. Серед правок є і такі, які межують із божевіллям. Наприклад, конгресвумен вимагає закрити біолабораторії в Україні чи закріпити законодавчо обов’язок всіх конгресменів, які підтримають допомогу Україні, йти воювати у лавах ЗСУ.

Втім, експерти відзначають, що правки, внесені Марджорі Тейлор Грін настільки абсурдні та екстраординарні, що вони не будуть ніким підтримані.

Хоча, є думка, що насправді Грін висловлює всі темники російського пропаганди тому, що в це вірять її виборці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини