Головна Новини Світ Росія Путін привітав з ювілеєм "дорогого друга": про якого світового лідера йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін привітав з ювілеєм "дорогого друга": про якого світового лідера йдеться

Глава держави-агресора написав, що розраховує на продовження "конструктивного діалогу" з лідером Китаю

15 червня 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін привітав лідера КНР Сі Цзіньпіна з нагоди 70-річного ювілею. Відповідний текст телеграми розміщено на офіційному сайті Кремля. Текст привітання російського президента переповнений компліментами на адресу Сі Цзіньпіна. Щоб наголосити на своїй повазі Путін назвав китайського лідера "дорогим другом".

Путін привітав з ювілеєм "дорогого друга": про якого світового лідера йдеться

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Важко переоцінити зусилля, які Ви вже багато років докладаєте для зміцнення відносин всеосяжного партнерства та стратегічної взаємодії між нашими країнами. Ваш березневий державний візит до Росії надав потужного імпульсу розвитку взаємовигідної співпраці на ключових напрямках", — йдеться у привітанні.

Також Путін написав, що розраховує на продовження "конструктивного діалогу" з питань двостороннього та міжнародного порядку денного "на благо народів Росії та Китаю".

"Щиро бажаю вам, дорогий друже, міцного здоров'я, щастя, благополуччя та успіхів у державній діяльності", — підсумовує Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни активно продовжують використовувати для ударів по Україні іранські дрони, а виробляти їх допомагає Китайська Народна Республіка (КНР). У матеріалі The Wall Street Journal повідомляється, що про це йдеться у розслідуванні британської групи Conflict Armament Research, яка займається відстеженням ланцюжків постачання озброєнь. Що можна сказати зараз про китайську загрозу в ракурсі російсько-української війни та в принципі глобального протистояння? Чи ризикне Пекін допомагати Москві більше, ніж вже робить, а також спробувати влаштувати власну "переможну війну" з тим же Тайванем, у районі якого він періодично влаштовує стрілянину? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини