Головна Новини Світ Росія Путін продовжує цинічно стверджувати, що може негайно зупинити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін продовжує цинічно стверджувати, що може негайно зупинити війну

Кремлівський диктатор Путін продовжує наполягати, що його «мирні ініціативи» можуть одразу зупинити війну в Україні

25 червня 2024, 13:22
Поділіться публікацією:

Багато західних політиків не захотіли навіть вникнути в суть нової російської пропозиції щодо врегулювання ситуації в Україні, нарікає кремлівський диктатор Володимир Путін. При цьому він переконаний, що його пропозиція могла б зупинити війну.

Путін продовжує цинічно стверджувати, що може негайно зупинити війну

Володимир Путін

Відомо, що помічник диктатора Юрій Ушаков зачитав звернення Путіна до учасників X міжнародного науково-експертного форуму "Примаківські читання".

Путін зазначив, що виходить з того, що учасники форуму обговорять ідеї Росії щодо формування на Євразійському континенті системи рівної та неподільної безпеки, а також нову мирну пропозицію щодо мирного розв'язання "української кризи".

"Розраховую, що на відміну від багатьох західних політиків, які не побажали навіть вникнути в суть висунутої нами ініціативи, учасники форуму підійдуть до її розгляду вдумливо та раціонально, зможуть побачити, що вона реально передбачає можливість зупинення конфлікту та переходу його до політико-дипломатичного врегулювання" , — процитував Ушаков диктатора.

При цьому Путін продовжує стверджувати, що його пропозиції одразу зупинили б війну.

"Нами на стіл покладено варіант, який у разі готовності прийняти його дозволив би буквально одразу припинити військові дії, але Захід нас не чує і має намір воювати з Україною до останнього українця", — сказав помічник президента РФ.

При цьому Ушаков зазначив, що "людський потенціал в Україні ще до кінця не вичерпаний". Крім цього, він також заявив, що "за відсутності цільової підтримки Заходу, який став фактично стороною конфлікту, все вже припинилося б".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Путін озвучив свої так звані мирні пропозиції, які категорично неприйнятні для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини