Головна Новини Світ Росія Путін прокоментував перший місяць контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прокоментував перший місяць контрнаступу ЗСУ

Президент Росії Володимир Путін відповів на слова президента Білорусі Олександра Лукашенко, який заявив, що контрнаступу ЗСУ немає.

23 липня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін відреагував на слова білоруського диктатора Олександра Лукашенко про український контрнаступ, який заявив, що його немає. Путін вказав, що контрнаступ є, однак він за словами президента Росії "провалився". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін прокоментував перший місяць контрнаступу ЗСУ

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснив перший візит до президента Росії Володимира Путіна після бунту засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Під час розмови Лукашенко заявив про значні втрати української техніки під час контрнаступу та додав що "ніякого контрнаступу немає". Путін відреагував на слова колеги.

"Він є, але він провалився", — сказав президент Росії.

Путін додав, що під час контрнаступу ЗСУ нібито втратили 26 тис. військових, однак раніше верхівка Кремля також вказувала суперечливі заяви щодо втрат України, проте не наводила доказів, а розвідка Британії постійно викривала у брехні російську пропаганду.

Нагадаємо, що ЗСУ почали минулого місяця довгоочікуваний контрнаступ, але не досягли значних успіхів проти закріплених російських військ, які контролюють близько шостої частини України. Попри це генерал США Марк Міллі заявив, що українська операція "далека від провалу", але буде довгою, важкою та кривавою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко скаржиться Володимиру Путіну на групу "Вагнера", найманці якої розміщені на території Білорусі.

Також "Коментарі" писали, що у США розповіли, коли очікувати суттєві зміни в контрнаступі ЗСУ. А генерал США закликав надати Україні зброю, яка змусить вивести російський флот з акваторій Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/209789
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 липня 2023, 13:14

У розікраденого в мотлох трухлявий результат. Брехня дає результат брехуну але не країні.


Новини