Путін проведе екстрену нараду Ради безпеки з грифом секретності: що сталося

Путін у середу виступить на засіданні постійної наради Ради безпеки з ядерного стримування

Російський диктатор Володимир Путін сьогодні проведе екстрену нараду Ради безпеки з теми ядерного стримування. Все буде із грифом секретності. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков.

"Говорити сьогодні про стратегічну безпеку без урахування нових факторів неможливо, у цьому суть позиції Росії щодо продовження ДСНО", – заявив головний рупор Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" - кремлівський диктатор Володимир Путін відкритий для контактів із главами країн – постійних членів Ради Безпеки ООН, про це заявив його речник Дмитро Пєсков.

"Президент залишається відкритим для контактів, але через зрозумілі причини перспектива такої зустрічі зараз нереалістична", - сказав Дмитро Пєсков.

При цьому він нагадав, що 2021 року Путін запропонував провести саміт лідерів Ради безпеки ООН для обговорення світових проблем. Тоді його ініціативу підтримали в МЗС КНР, наголосивши на важливості Ради безпеки ООН у забезпеченні глобальної безпеки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі відреагували на ситуацію біля Вугледару. Так, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков назвав усе, що відбувається навколо українського міста – "позитивною динамікою" для російських військ.

Офіційний представник Путіна також заявив, що в Кремлі уважно спостерігають за тим, що відбувається у Вугледарі.

"Динаміка позитивна. Насамперед орієнтуємося на офіційні повідомлення міністерства оборони", - сказав Пєсков.

Раніше "Коментарі" писали – Лавров висловився про "справедливі переговори" з Україною: чи вони можливі.