Головна Новини Світ Росія Путін раптово заявив, що РФ не розпочинала війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін раптово заявив, що РФ не розпочинала війну проти України

Володимир Путін уже традиційно звинуватив Захід у розв'язанні війни в Україні

9 травня 2023, 11:15 comments3286
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що війна в Україні є катастрофою. Але її нібито "почала не РФ", а вона була "спровокована" так званим держпереворотом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на виступ Путіна під час параду в Москві.

Путін раптово заявив, що РФ не розпочинала війну проти України

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Український народ став заручником держперевороту та планів Заходу, у цьому причина нинішньої катастрофи в Україні", — заявив Володимир Путін.

Кремлівський диктатор заявив, що проти його Батьківщини нібито "знову розв'язана справжня війна".

"Сьогодні цивілізація знову перебуває на вирішальному переломному рубежі. Проти нашої Батьківщини знову розв'язана справжня війна. Для нас Росії немає недружніх як на Заході, так і на Сході", — цинічно заявив Путін.

Традиційно Путін адресував порцію звинувачень у бік Заходу, сказавши, що той нібито і "провокує конфлікти".

За словами російського президента, західні лідери твердять про свою винятковість, провокують конфлікти, сіють ненависть, знищують сімейні цінності, щоб і надалі нав'язувати народам свою волю.

Також Путін окремо під час виступу на параді звернувся і до своїх "воїнів", які зараз перебувають на окупованій території України. Диктатор, країна якого зазнає колосальних втрат, каже, що Росія "молиться за них".

"Немає зараз важливіше за вашу бойову роботу. На вас лежить безпека країни. Від вас залежить майбутнє нашої державності і нашого народу. Ви з честю виконуєте ратний обов'язок — боретеся за Росію. Вся країна згуртувалася, щоб підтримати наших героїв. Моляться за вас", — додав Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто та чому прибув до Москви на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини