Головна Новини Світ Росія Путін розповів, чи мінятиме голову Генштабу Герасимова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, чи мінятиме голову Генштабу Герасимова

Кремлівський диктатор сказав, що не мінятиме голову Генштабу Валерія Герасимова. При цьому він цинічно заявив, що успіхи армії РФ збільшують шанс на вирішення війни за допомогою мирних переговорів

15 травня 2024, 15:56
Поділіться публікацією:

Як повідомив кремлівський диктатор Володимир Путін, він не має планів змінювати когось у структурі Генштабу.

Путін розповів, чи мінятиме голову Генштабу Герасимова

Валерій Герасимов

"Що стосується Генерального штабу та всієї структури, які забезпечують бойову роботу, тут жодних змін немає і не планується. Хочу, щоб це було всім зрозуміло",
— наголосив Путін.

За його словами, у Генштабі ефективно налагоджено роботу, бойова робота йде "успішно", тому жодних змін не передбачається.

При цьому кремлівський диктатор заявив, що нібито російські терористичні війська на війні в Україні щодня "поліпшують" свої позиції.

"Робота йде за планом, затвердженим і підготовленим командуванням угруповання, Генеральним штабом. Усі поставлені завдання виконуються"
, — наголосив Путін.

Крім того, Путін заявив, що нібито ефективність російських військ на лінії бойового зіткнення в Україні збільшує шанси вирішити ситуацію мирним шляхом.

"Ми бачимо, що робить "неонацистський режим" у прикордонній смузі. Так вони чинили протягом усіх років, починаючи з 2014 року, коли ми намагалися мирними засобами врегулювати цей конфлікт. Нічого, на жаль, не вийшло, і ми змушені були розпочати захист людей на цих територіях за допомогою збройних сил. Але чим ефективніше ви працюєте на лінії бойового зіткнення, тим більше у нас шансів вирішити це питання мирним шляхом", — сказав Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що насправді у російських терористів в Україні не все йде за планом, як стверджує кремлівський диктатор, зокрема у Харківській області. Наприклад, окупанти планували захопити Вовчанськ першого дня свого вторгнення, але вже протягом п'яти днів цього зробити не можуть.

Крім того, Путін говорить про "світ", тому що йому терміново потрібно виконати кілька завдань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини