Головна Новини Світ Росія Путін розповів, чого саме Захід не очікував від Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, чого саме Захід не очікував від Росії

Санкції Заходу проти Росії не впливають на економіку та банківську сферу РФ, заявив Путін.

27 листопада 2023, 13:10 comments1129
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Захід не врахував можливості російських банків, коли вводив санкції проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін розповів, чого саме Захід не очікував від Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін провів зустріч з головою російського банку ВТБ Андрієм Костіним. Під час розмови президент РФ вказав, що Захід нібито не зміг передбачити вплив санкцій проти Росії через повномасштабне вторгнення в Україну.

"Захід не очікував, що банки РФ пройдуть створені ззовні складнощі, "не врахували, що банк — не кубишка", а частина економіки", — заявив Путін.

Курс російського рубля до долара у лютому 2022 року станови 78 рублів, тоді як у вересня 2023 року піднявся до 100 рублів. Як наслідок ЦБ РФ підняв ключову ставку, щоб зупинити значний ріст рубля.

Нагадаємо, що після початку вторгнення у лютому 2022 році Захід ввів проти Росії близько 15 тис. нових санкцій, ще понад 2 тис. санкцій проти РФ діяло з 2014 року. Таким чином Росія очолила ганебний список країн за кількістю санкцій. Після Росії в списку санкцій йдуть її союзники – Іран, Сирія, Північна Корея та Білорусь. У швидке зняття санкцій з Росії не вірить і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

"Більшість санкцій проти РФ після закінчення українського конфлікту залишаться", — сказав Лавров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр закордонних справ Петер Сійярто закликав ЄС брати приклад з Угорщини. Таким чином угорський політик закликав відновлювати співпрацю з Москвою, замість введення нових санкцій проти Росії.

Також "Коментарі" писали про українського економіста, який прогноз для Росії. За його словами Москву очікує доля економічного карлика, через значну втрату частки у міжнародній економіці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/222830
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 листопада 2023, 13:21

Санкції - це найбільш варварський спосіб юдейського нацизму який намагається вплинути на якусь країну. Санкції покликані довести простий народ до такого стану зубожіння та страждань, що він почне революцію і відбере владу у диктатора. Але ще на жодного диктатора санкції не вплинули вони гальмують розвиток багатьох країн відповідно розвиток світу в цілому.


Новини