Головна Новини Світ Росія Путін розповів, хто розпочав війну на Донбасі та поскаржився на Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, хто розпочав війну на Донбасі та поскаржився на Захід

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що саме Захід спровокував війну на Донбасі у 2014 році

18 червня 2024, 12:42 comments1019
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія цінує підтримку російської "спеціальної військової операції" з боку КНДР та солідарність із ключових міжнародних питань. Зокрема, про це йдеться у його статті у газеті "Нодон сінмун".

Путін розповів, хто розпочав війну на Донбасі та поскаржився на Захід

Володимир Путін

Як заявив Путін, Пхеньян був і залишається переконаним однодумцем і прихильником Росії, "готовим рішуче протистояти прагненню колективного Заходу перешкодити становленню багатополярного світопорядку, заснованого на справедливості, взаємній повазі до суверенітету, обліку інтересів один одного".

Кремлівський диктатор знову порушив тему своїх "мирних пропозицій" щодо врегулювання військового конфлікту в Україні. При цьому він нарікає, що нібито миру не хочуть не лише Україна, а й її західні союзники.

"США та їхні сателіти відкрито заявляють, що їхньою метою є завдання Росії стратегічної поразки. Роблять все, щоб затягнути і з більшою силою розпалити конфлікт в Україні, який спровокували самі, підтримавши і організувавши збройний державний переворот у Києві в 2014 році, а потім і війну на Донбасі",
— йдеться у статті.

Більше того, Путін договорився до того, що заявив про те, що на Заході регулярно відкидали всі спроби РФ домовитися.

"При цьому всі ці роки вони щоразу відкидали всі наші спроби мирного врегулювання ситуації. Росія була і буде відкрита для рівноправного діалогу з усіх найскладніших питань",
— заявив Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор озвучив свої "мирні пропозиції", які є пропозиціями про капітуляцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 червня 2024, 12:49

Саме мікронедокраїни Балтії провокували і стравлювали. Україна так і не пішла європейським шляхом, а ціну сплатила величезну. По суті Україну перетворили в такий собі Афганистан, де свого часу застряг СРСР, а зараз хочуть, щоб Росія загрузла в Україні.


Новини