Головна Новини Світ Росія Путін розповів, кого він бачить у майбутньому як еліта РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, кого він бачить у майбутньому як еліта РФ

Володимир Путін заявив, що еліту РФ мають формувати окупанти-вбивці

27 січня 2024, 09:45
Поділіться публікацією:

Елітою країни-агресора мають стати учасники запеклої війни проти України, а не відвідувачі модних, голих вечірок. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент РФ Володимир Путін заявив під час зустрічі з курсантами Санкт-Петербурзького державного морського технічного університету.

Путін розповів, кого він бачить у майбутньому як еліта РФ

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Ми взагалі в принципі цих хлопців повинні підтримати, тому що саме з цієї категорії наших громадян, молодих громадян, — а я сьогодні зустрічався зі студентами, багато з яких перервали навчання і пішли в зону бойових дій, — саме з цих людей ми повинні в майбутньому формувати еліту країни", — висловився російський диктатор.

Путін зазначив, що вони мають бути не з тих, хто "геніталії оголюють, або заднє місце показують".

"Такі теж потрібні диваки, нехай. Але справжню еліту країни, в руки якої можна передати Росію, потрібно сформувати з цих людей. А значить, їх потрібно підтримувати, допомагати їм", — додав російський президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін нібито надсилає сигнали до США про готовність до переговорів щодо завершення війни в Україні. За даними агентства Bloomberg, Путін готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, проте наполягає на визнанні контролю РФ над окупованими українськими територіями. Що можуть означати ці сигнали? Як, найімовірніше, на них відреагує Захід? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін лише за дві доби прокоментував падіння літака Іл-76 у Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини