Головна Новини Світ Росія Путін розповів про два варіанти Заходу, які готуються по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про два варіанти Заходу, які готуються по Україні

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія зобов'язана думати про свою безпеку на перспективу

23 грудня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Виходячи з тієї інформації, яка надходить до Росії на Заході, хочуть запустити два варіанти по Україні і, зокрема, по Донбасу. Перший варіант – можливо готують третю військову операцію, другий – йде підготовка до створення на території України якоїсь "антиРосії". Як передає видання "Коментарі", про це президент РФ Володимир Путін заявив під час прес-конференції.

Путін розповів про два варіанти Заходу, які готуються по Україні

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Володимир Путін зазначив, що звідусіль звучить, що йде якась підготовка до війни. Звідси з'являється думка, що йде підготовка до третьої воєнної операції на Донбасі. І у зв'язку з цим у бік Росії звучать попередження про те, що не варто робити різких рухів тіла, вставати на захист місцевого населення. Якщо раптом будуть якісь рухи, то вже готовий новий пакет санкцій.

Другий варіант, на думку Володимира Путіна, створення на території України "антиРосії". Цей проект може бути небезпечним для Москви, тому що він має на увазі промивання мозку населення. Далі справа часу, коли буде зібрано групу радикалів, яких потім відправлять вирішать силою різного роду завдання, наприклад, силою закривати низку питань на сході України, а може й у Криму.

Путін зазначив, враховуючи те, що Росія прораховує всі варіанти наперед, думаючи про безпеку своєї території, і було запропоновано президенту США на юридичному рівні прийняти гарантії безпеки, де чітко буде прописано — НАТО просуватися на схід більше не повинно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Путін розповів, що Росія є непереможною, але країна може бути зруйнована зсередини, як це вже було двічі в історії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини