Головна Новини Світ Росія Путін розповів, що чекає на український народ після знищення "бандерівців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, що чекає на український народ після знищення "бандерівців"

Господар Кремля поділився з молодими росіянами своїми вигадками про Бандеру

7 березня 2024, 08:35 comments3969
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін цинічно заявив, що рано чи пізно український і російський народ "об'єднаються" принаймні "на духовному рівні". Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент РФ заявив на церемонії закриття Всесвітнього форуму молоді.

Путін розповів, що чекає на український народ після знищення "бандерівців"

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Путін знову повторив, як мантру головну пропагандистську тезу окупантів про те, що возз'єднання українського та російського народів неминуче. Але для того, щоб це сталося, наголосив диктатор, потрібно викорінити все, що цьому заважає, а заважають цьому огидні прояви націоналізму, упевнений Путін.

Для того, щоб надати вагу своїм словам, господар Кремля вирішив налякати молодих росіян "бандерівцями".

"Бандерівці — це послідовники Бандери, який під час Другої світової війни співпрацював з Гітлером", — озвучив присутнім Путін власні вигадки.

При цьому Путін нічого не сказав про те, що провідника ОУН Степана Бандеру було укладено в нацистському концтаборі після проголошеного у Львові 30 червня 1941 року акта відновлення Української держави.

Щоб нагнати ще більший жах, російський президент заявив, що Бандера мільйонами знищував євреїв, поляків, росіян і навіть білорусів. За словами Путіна, з портретами таких "страшних" людей сьогодні, "як із іконами, ходять вулицями великих міст України".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в останній день зими російський диктатор Володимир Путін звернувся до Федеральних зборів. Розповідав про те, що "спеціальна військова операція" йде за планом, але незрозуміло, коли закінчиться. Бракав ядерною зброєю у відповідь на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про гіпотетичне відправлення військ країн НАТО до України. Обіцяв росіянам "золоті гори", на словах роздаючи їм трильйони рублів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" це звернення, сказане і не сказане Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7

7 березня 2024, 09:48

роzійsкій дідо й0бнувся


Новини