Головна Новини Світ Росія Путін розповів, що є опорою учасникам «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, що є опорою учасникам «СВО»

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову розповів про складні для Росії часи

12 червня 2024, 14:29
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову заявив, що сьогодні для Росії непростий час, при цьому зазначив, що нібито російський народ завжди долав усі можливі складнощі та перепони.

Путін розповів, що є опорою учасникам «СВО»

Володимир Путін

"Слава, державна міць стародавньої Русі розвивалися і міцніли у найбільшій епосі Московського царства, Російської імперії та Радянського Союзу, і всі ці етапи — одне нерозривне ціле сучасної Росії. ",
— сказав Путін.

При цьому диктатор наголосив, що російська державність переживала чимало складних та трагічних періодів.

"Сьогодні в непростий для нашої країни час нас знову об'єднують патріотизм і відповідальність за долю Батьківщини. Ці почуття близькі та дорогі кожному з нас, вони є надійною опорою учасникам "спеціальної військової операції", вся країна, наш багатонаціональний народ підтримують наших героїв",
— заявив президент.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін уже говорив про "складні" часи і про те, що Росії доводиться боротися за своє існування. Так, за два роки відбулася трансформація від думки "взяти Київ за три дні" і до того, як би самим вижити.

Втім, Путін готовий погрожувати свою країну заради війни в Україні. Як зазначають західні ЗМІ, хоча російський народ теж страждає , цього болю недостатньо, щоб змусити Путіна змінити курс. За їхньою інформацією, найскладніші часи кремлівському диктатору все ж таки вдалося витримати, оскільки Росія, як і раніше, багато заробляє на вуглеводнях. Втім, ситуація може змінитися, ящо західні партнери України все ж приймуть ефективні санкції проти РФ та нададуть Києву більше зброї.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини