Головна Новини Світ Росія Путін розповів, скільки часу до РФ буде летіти ракета, якщо Україна стане членом НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, скільки часу до РФ буде летіти ракета, якщо Україна стане членом НАТО

Російський президент Володимир Путін стверджує, що "як мінімум 50% українців не хочуть вступу країни в НАТО"

10 червня 2021, 00:30
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін назвав вступ України в НАТО "червоною лінією", оскільки тоді ракети до центральної частини Росії зможуть долетіти за 7-10 хвилин. Про це повідомив Володимир Путін в ефірі "Росія 24", цитує "РБК".

Путін розповів, скільки часу до РФ буде летіти ракета, якщо Україна стане членом НАТО

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Уявімо собі, що Україна стане членом НАТО. Підлітний час від Харкова, скажімо, або, не знаю, Дніпропетровська до центральної частини Росії, до Москви, зменшиться до семи-десяти хвилин. Це для нас червона лінія чи ні?", — заявив він.

За словами Путіна, розширення НАТО до кордонів Росії має для Кремля "практичне значення". Оскільки в багатьох країнах, що вступали в альянс, вдалося розмістити пускові установки протиракет. Він вважає, що зазначені установки можуть використовуватися не тільки в оборонних цілях. А тому, якщо Україна стане членом НАТО — то є велика небезпека для Росії.

Путін стверджує, що "як мінімум 50% українців не хочуть вступу країни в НАТО". За його словами, ці люди не хочуть опинитися на лінії вогню.

Водночас останні опитування показують, що таких — 28%, тому невідомо, на які дані посилається глава Кремля.

Нагадаємо, що за словами посла України в Німеччині Андрія Мельника, глава Кремля Володимир Путін прагне знищити незалежну Україну. Мельник також зазначив, що армія України багато в чому поступається російській — як за якістю, так і за чисельністю. Однак посол впевнений, що лідер РФ недооцінив можливості нашої країни у секторі оборони та "поламав собі на цьому зуби". За твердженням дипломата, Україні вдасться убезпечити себе тільки того, коли вона увійде до складу оборонного військового альянсу, як НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

10 червня 2021, 06:49

Ця кремлівска собака бреше на 100%, про небажання вступу в НАТО 50% Українців...!!! А на самому ділі, про небажання вступу в НАТО заявляє лише 13% кацапоязичного населення УКРАЇНИ, це біля 6 мільйонів мацкалів, предків котрих з усяких голодних та холодних мухосранськів рашкі, завозили ешелонами в Україну, щоб насадити сєпарський рашисько-комуністичний світ в УКРАЇНІ...!!!


Новини