Головна Новини Світ Росія Путін розповів, як зміняться відносини між РФ та США після американських виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, як зміняться відносини між РФ та США після американських виборів

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що для РФ нічого не зміниться після президентських виборів у США. При цьому він знову назвав Джо Байдена "передбачуваним політиком"

5 червня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін, він не очікує, що після президентських виборів у США відбудуться якісь зміни у політиці Вашингтона щодо Москви.

Путін розповів, як зміняться відносини між РФ та США після американських виборів

Володимир Путін

Також кремлівський диктатор заявив, що за великим рахунком Росії байдуже, хто переможе на виборах у Сполучених Штатах.

"Сказати, що – і я говорю абсолютно щиро, – що після виборів щось зміниться на російському напрямку в американській політиці, я б так не сказав. Думаємо, що нічого, по суті, такого серйозного не станеться",
— зазначив президент РФ .

При цьому диктатор Путін згадав, що колишнього президента Дональда Трампа звинувачували "мало не в шпигунстві на користь РФ". За його словами, це "повна нісенітниця і маячня". Такі заяви він назвав елементами політичної боротьби між демократами та республіканцями.

Крім того, Путін знову назвав президента Джо Байдена "передбачуваним політиком".

"Справді, це (Байден) політик старої школи, і ось те, що йому не сподобалося, і він до певної міри навіть почав мене атакувати — я так і думав, що це буде — значить, я правий, він передбачуваний. Значить, це тільки підтверджує наші міркування про те, що я говорив",
— заявив кремлівський диктатор.

При цьому Путін заявив, що для РФ не має значення, хто стане президентом США, мовляв, Кремль працюватиме з будь-яким президентом, якого обере американський народ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дональд Трамп відреагував на коментарі Путіна, який розповів, що хоче, щоб наступним президентом США став Джо Байден. Володимир Путін зазначив, що Байден більш досвідчений і передбачуваний, ніж Трамп. Дональд Трамп відповів, що під час свого першого терміну "багато спілкувався з Путіним і добре з ним ладив" та звинуватив Джо Байдена у сьогоднішній міжнародній ситуації, зокрема й у війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини