Головна Новини Світ Росія Путін розповів, яке місто в Україні все ще мріє захопити, бо воно «російське»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, яке місто в Україні все ще мріє захопити, бо воно «російське»

Володимир Путін знову назвав Одесу "російським містом"

14 грудня 2023, 12:05 comments2790
Поділіться публікацією:

Російському диктатору Володимиру Путіну не дає спокою той факт, що місто Одеса залишається під українським прапором та є невіддільною частиною суверенної України. Під час "прямої лінії", яку диктатор проводить уперше від початку повномасштабної війни проти України, він заявив, що "Одеса – це російське місто".

Путін розповів, яке місто в Україні все ще мріє захопити, бо воно «російське»

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Володимир Путін зазначив, що не лише росіяни, а й громадяни інших країн знають, що "Одеса – це російське місто", але навигадували історичну нісенітницю, а росіяни після розпаду СРСР нібито з цим змирилися.

Також вже традиційно Путін заявив, що "росіяни та українці – єдиний народ", а те, що зараз відбувається в Україні, Путін називає "подобою громадянської війни".

Зазначимо, у ході монологу російський диктатор також повторив тези про те, що війна в Україні може бути завершена доти, доки Росія не досягне всіх своїх цілей. Зокрема, йдеться про денацифікацію, демілітаризацію України, а також закріплення за нею нейтрального статусу та відмови від членства в НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі посилення російського тиску на всіх фронтах в Україні правитель країни-агресора Володимир Путін, який незабаром балотуватиметься на п'ятий термін, заявив, що від результатів цієї війни залежить майбутнє Росії. Колишній президент України Леонід Кучма не виключає, що Путін одержимий знищенням нашої країни через психічний розлад. Він також попередив, що США "втратять обличчя перед усім світом", якщо залишать Україну без допомоги у війні з РФ. Сильнішим чи слабкішим став путінський режим за останній рік? Які його перспективи 2024-го? Що важливо розуміти для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини