Головна Новини Світ Росія Путін розраховує, що український лідер приїде на Східний економічний форум у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розраховує, що український лідер приїде на Східний економічний форум у РФ

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що ситуація в їх відносинах з Україною "ненормальна"

3 вересня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін висловив думку, що ситуація у відносинах Росії та України не є нормальною. Путін висловив надію, що в майбутньому можна буде кардинально змінити ситуацію. Свою позицію господар Кремля озвучив, виступаючи на Східному економічному форумі, який приймає Владивосток. Як інформує видання "Коментарі", слова Путіна передає російське видання РИА Новости.

Путін розраховує, що український лідер приїде на Східний економічний форум у РФ

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

На думку Путіна, та картина, яка є у відносинах Москви й Києва сьогодні, не є нормальною, тому рано чи пізно вона повинна змінитися. Путін висловив надію, що це відбудеться незабаром.

Журналісти поспішили уточнити, чи вважає Володимир Путін можливим, що настане час і колись український лідер приїде на Східний економічний форум у РФ як перша особа сусідньої України. Путін на це питання відповів дуже лаконічно, що він "дуже на це розраховує".

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікер російського президента озвучив прогноз про ймовірність зустрічі Путіна і Зеленського вже в цьому році. Зустріч може відбутися, впевнені у Кремлі, якщо українська сторона перестане підіймати питання Криму.

Також читайте на "Коментарях" — в Офісі Генпрокурора не сидять склавши руки. Триває активна робота, щоб притягнути Путіна і компанію до відповідальності. Першим на лаві підсудних може опинитися президент РФ Путін. Йому доведеться відповідати за розв'язання війни проти України після того, як він втратить свої повноваження. Україна суворо дотримується усіх міжнародних прийнятих норм, згідно з якими у чинних президентів є імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини