Головна Новини Світ Росія Путін сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо він "сіє страх" на Заході
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо він "сіє страх" на Заході

Але погрози президента РФ Путіна також слід сприймати серйозно.

17 березня 2024, 17:57
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін боїться війни з НАТО, але намагається залякати Захід. У такий спосіб він прагне стримати їхні дії. Таку заяву зробила прем’єрка Естонії Кая Каллас інтерв’ю BBC.

Путін сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо він "сіє страх" на Заході

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Вона заявила, що хоча Путін добре вміє "сіяти страх", погрожуючи ядерною війною вже тривалий час, це тільки слова.

"Йому дуже добре вдається сіяти страх у наших суспільствах. Він слухає, чого ми боїмося, і якщо ми боїмося ядерної війни, то він посилює ці страхи. Після цього наша громадськість хоче стриматися в своїх діях", – заявила Каллас.

Політик вважає, що вважає, що це така пастка самостримування, бо "якщо ми боїмося, то ми починаємо стримувати себе, а це саме те, чого прагне Путін".

"Ми теж маємо задуматися над тим, чого боїться Путін. А він насправді боїться війни з НАТО. Він не хоче цього. Звісно, ми теж цього не хочемо", – зазначила вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, на що піде Путін після переобранняУ Росії сьогодні завершальний день перевиборів Путіна. Без опозиції, фактично без вибору, з фарсом, зокрема, на тимчасово окупованих територіях України.  Керівник політико-правових програм в Українському центрі у суспільному розвиткові Ігор Рейтерович розмірковує, що у короткостроковій перспективі ці вибори дозволять Путіну зосередити ще більше влади (хоч, здавалося б, куди вже більше?!) у своїх руках, ще сильніше закрутити гайки, розкрутити маховик репресій та перетасовування існуючої еліти. 

До літа, продовжує він, неминуче буде зроблено спробу посилити мобілізацію, тиск на фронті. З бажанням вийти на прийнятний для Кремля сценарій.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2024, 18:15

Сіяти страх почав корумпований легітимний Янетряпка, а Путін скористався вже прокладеним шляхом. Вони швидко вчаться. Тут би вишиваті з шароватою почати потроху сумніватись в правильності того, що з ними відбувається вже 2 роки і в обраному нацистському шляху. Але ні - гинуть страждають, але не зміняться. Тому і становлять небезпеку бо згодні, щоб їх використовували. Програли і зникли тому, що не змінювались!


Новини