Головна Новини Світ Росія Путін відреагував на інформацію про свою смерть: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на інформацію про свою смерть: подробиці

Путін процитував американського письменника Марка Твена

17 червня 2022, 20:05 comments1587
Поділіться публікацією:

Стала відомою реакція президента  Російської Федерації  Володимира Путіна на чутки про нібито  його  смерть. Відповідаючи на це, Путін  навів цитату  письменника зі США Марка Твена. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням  на коментар російського президента.

Путін відреагував на інформацію про свою смерть: подробиці

Путін відреагував на чутки про свою сметь (фото з відкритих джерел)

"Не вийшло. Як казав Марк Твен: "Чутки щодо моєї смерті сильно перебільшені". Те саме і щодо бліцкригу, що стосується Росії", — відповів своїм політичним противникам очільник  Росії.

Що означає ця цитата?

Важливо, що цю відому фразу американський письменник використовував за свого життя, понад 120 років тому, листуючись з представниками  газети New York Journal.

Коли в 1897 році  Марк Твен зупинився в Лондоні, перебуваючи  в кругосвітньому турі, недруги  розпустили  звістки  про нібито тяжку недугу цього американського письменника. Саме з цієї причини  видання доручило своєму журналісту  поспілкуватись з публіцистом. Тоді так Твен  відкинув всі чутки про власну смерть, написавши лист,  що потім опублікувало видання.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що розлютило Путіна на економічному форумі в Петербурзі. У п'ятницю, 17 червня, під час виступу на економічному форумі в Санкт-Петербурзі, російський президент Володимир Путін зробив низку гучних заяв. Зокрема, що однополярний світ (з домінуванням США) перестав існувати, що "як раніше" вже не буде, що західні санкції не працюють. Він також наголосив, що всі завдання так званої спеціальної військової операції (по суті війни Росії проти України) будуть виконані. Політичний експерт Олександр Антонюк зізнався, що сьогоднішній виступ Путіна нагадав йому установчий з'їзд маргінальної партії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини