Головна Новини Світ Росія Путін скаржиться, що його "мирний план" ніхто не хоче слухати
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін скаржиться, що його "мирний план" ніхто не хоче слухати

Володимир Путін критикує Захід, який не хоче вдаватися до подробиць "мирної ініціативи" російського диктатора щодо війни в Україні.

25 червня 2024, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що більшість західних політиків не сприймають його ультиматум щодо закінчення війни в Україні на умовах Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін скаржиться, що його "мирний план" ніхто не хоче слухати

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час економічного форуму "Примаківські читання" помічник російського диктатора Юрій Ушаков зачитав звернення Володимира Путіна до учасників конференції. Очільник Кремля заявив, що Захід не має бажань розглядати його "мирний план".

"Розраховую, що на відміну від багатьох західних політиків, які не побажали навіть вникнути в суть висунутої нами ініціативи, учасники форуму підійдуть до її розгляду вдумливо та раціонально", — сказав Путін.

Нагадаємо, що Путін перед початком Саміту миру у Швейцарії заявив про готовність Росії йти на мирні переговори щодо закінчення війни в Україні. Очільник Кремля заявив, що умови Росії полягають у збереженні Україною нейтрального та без’ядерного статусу, а також передачі Москві п’яти українських областей, які повністю або частково окуповані армією РФ.

"Примаківські читання" — це економічний форум, який більшість партнерів України проігнорувало. Серед учасників конференції були делегації переважно дружніх до РФ країн – Китай, Казахстан, Сирії, Індія, Туреччина, Куби, Білорусь, а також Франція, Німеччина та США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Олаф Шольц прокоментував умови Путіна, якими він хоче закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини