Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні

Дмитрій Пєсков прокоментував мирний план про закінчення війни в Україні, який запропонували радники Дональда Трампа.

25 червня 2024, 11:06 comments10497
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Радники колишнього президента США Дональда Трампа представили мирний план щодо війни в Україні. Він передбачає, що у випадку перемоги Трампа на виборах президента, США поставить Україні кілька умов, зокрема щодо мирних переговорів з Росією. На цей план Трампа відреагували у Кремлі.

У Кремлі відреагували на мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що ідеї Трампа щодо питання закінчення війни в Україні мають базуватись на фронтових результатах.

"Можливий план радників Трампа щодо приведення Києва до мирних переговорів має враховувати ситуацію на фронті", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що радник Трампа Кіт Келлог озвучив деталі мирного плану лідера республіканців. За його ідеєю США зможуть надати Україні більше зброї, якщо Київ погодиться на мирні переговори з Росією. Також мирний план від радників Трампа передбачає, що під час переговорів буде встановлена лінія припинення вогню, яка буде орієнтуватись переважно на діючу лінію фронту.

Крім того, Сполучені Штати очікують, що змусять Росію вступити в мирні переговори. Якщо Кремль відмовиться, то США погрожує посилити допомогу Україні у війні проти Росії.

За словами Келлога, це основна стратегія Трампа, який заявляв, що готовий припинити війну в Україні за 24 години поговоривши з Путіним та Зеленським.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров заявив про готовність Росії йти на мирні переговори з Україною щодо закінчення війни. Головною умовою таких переговорів Лавров назвав "визнання реальності", яка склалась з новими поправками до конституції РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що Дональду Трампу заборонено в'їзд у 37 країн світу, зокрема і в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини