Головна Новини Світ Росія Путін сказав, хто "винний" у погромах у Дагестані та назвав мету війни РФ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сказав, хто "винний" у погромах у Дагестані та назвав мету війни РФ в Україні

Путін заявив, що армія РФ воює за майбутнє Палестини

30 жовтня 2023, 23:15 comments1990
Поділіться публікацією:

У погромах в аеропорту Махачкали російський президент звинуватив Україну та західні спецслужби. Путін на нараді, що була присвяченій антисемітським погромам в Дагестані, сказав, що "США і їх сателіти організовують смертельний хаос", стоять за "трагедією палестинців і бійнею в Україні", а ще намагаються "розколоти РФ зсередини".

Путін сказав, хто "винний" у погромах у Дагестані та назвав мету війни РФ в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Під час наради Путін запевняв, що напад на аеропорт в Махачкалі було "інспіровано через соціальні мережі, не в останню чергу з території України за допомогою західних спецслужб".

"В Україні під керівництвом західних покровителів намагаються інспірувати погроми в Росії. Я не впевнений, що про це навіть знають у США — непогано б їм провести розслідування, чим займаються спецслужби в Україні. Мерзоти, по-іншому сказати неможливо", — заявив він.

Окрім цього, Путін цинічно заявив, що нібито російські  окупанти "борються за правду і справедливість, борються зі злом і гнобленням, з расизмом і неонацизмом під Донецьком і на Дніпрі".

"Там, де вирішується доля Росії та й усього світу, в тому числі майбутнє палестинського народу", — додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про що говорить погром у МахачкаліВ аеропорту Махачкали (Дагестан) увечері 29 жовтня спалахнули антисемітські протести та погроми. Президент України Володимир Зеленський заявив, що все, що відбувається – це частина поширеної в Росії культури ненависті до інших народів, яка пропагується державним ТБ, експертами та владою. В оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що через погром у Махачкалі путінському режиму, схоже, буде важко запевнити виборців, що ситуація під контролем. А також переконати єврейську аудиторію, що їх меншості у безпеці (попри свої зусилля представити Росію як релігійно толерантну країну). 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини