Головна Новини Світ Росія Путін сказав Орбану, що негайно має зробити Україна, щоб відкрити шлях до миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сказав Орбану, що негайно має зробити Україна, щоб відкрити шлях до миру

Путін традиційно хоче, щоб Україна капітулювала

5 липня 2024, 17:39 comments3748
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін поскаржився, що Україна нібито досі не готова відмовитись від ведення війни до переможного кінця.

Путін сказав Орбану, що негайно має зробити Україна, щоб відкрити шлях до миру

Орбан і Путін

"На мою думку, саму думку про припинення бойових дій київський режим не допускає ще й тому, що в цьому випадку зникає привід для продовження воєнного стану. Якщо доведеться скасувати військовий стан, значить доведеться проводити вибори", – сказав Путін.

При цьому він знову промовив придуманий росіянами фейк про нібито нелегітимність президента Володимира Зеленського, оскільки його термін повноважень "завершився".

У той же час Путін заявив, що нібито чинна влада України не зможе перемогти на виборах.

"Шанси перемогти на них для українських правителів, що втратили рейтинги і легітимність, близькі до нуля", — сказав кремлівський диктатор.

Крім того, він заявив, що в Україні потрібно встановлювати не просто перемир'я, а підписувати реальний мир. За його словами, він уже говорив про те, як зупинити війну в Україні, маючи на увазі свій "мирний план", який було озвучено перед Самітом миру у Швейцарії.

"Йдеться про повне виведення всіх військ України з "Донецької, Луганської народних республік", із Запорізької та Херсонської областей. Є й інші умови, але це предмет для докладного розгляду в ході можливої спільної роботи", — заявив Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Україні та на Заході вимоги Путіна, які, на його думку, могли б принести "мир" визнали абсурдними. У Києві та на Заході заявили, що Путін вимагає від України капітулювати.

Крім того, "Коментарі" розповідали про те, чи передав Орбан послання від Зеленського Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини