Головна Новини Світ Росія Стало відомо чи передав Орбан Путіну послання від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо чи передав Орбан Путіну послання від Зеленського

На переговорах Орбан та Путін обговорюють питання припинення війни в Україні

5 липня 2024, 16:42
Поділіться публікацією:

Як повідомив помічник кремлівського диктатора Юрій Ушаков, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан не передавав жодного послання Володимиру Путіну від Володимира Зеленського.

Стало відомо чи передав Орбан Путіну послання від Зеленського

Орбан і Путін

"Ні, не передавав", — сказав Ушаков, на запитання російських журналістів.

При цьому росЗМІ стверджують, що Орбан приїхав до Москви на переговори з Путіним щодо України. Відомо, що на них є помічник кремлівського диктатора Володимир Мединський. Як повідомив речник Дмитро Пєсков, у цьому немає нічого дивного, оскільки Мединський продовжує курирувати масив напрацювань з переговорів з Україною, саме тому він брав участь у російсько-угорських переговорах.

При цьому Пєсков уточнив, що з боку Росії жодної переговорної групи поки що немає, тому що немає навіть перспектив переговорів. За його словами, базисом для нового переговорного процесу могли стати "стамбульські домовленості".

Водночас, Пєсков додав, що Орбан приїхав до Москви за власною ініціативою. Більше того, нібито така пропозиція від угорського прем'єра надійшла буквально кілька днів тому, заявив речник кремлівського диктатора.

При цьому відомо, що представник Єврокомісії Ерік Мамер уже заявив, що Орбан не координував свого візиту з інститутами ЄС і не має права говорити від імені Євросоюзу. Про те, що Орбан представляє в РФ лише свою країну, сказав і генсек НАТО Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що буквально напередодні кремлівський диктатор Путін відкинув пропозицію Орбана припинити бойові дії, щоб прискорити процес мирних переговорів. При цьому Путін заявив, що готовий до переговорів, але без посередників, як того хоче Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини