Головна Новини Світ Росія Путін сказав, що потрібно зробити для «успішного» завершення «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сказав, що потрібно зробити для «успішного» завершення «СВО»

Путін вимагає добитися зростання економіки РФ, щоб «успішно» завершити «СВО»

26 серпня 2024, 14:26 comments5140
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін запропонував уряду та Центробанку обговорити зміцнення економічної бази для успішного завершення спеціальної військової операції. Як повідомляє ТАСС, мова про це зайшла на нараді з економічних питань.

Путін сказав, що потрібно зробити для «успішного» завершення «СВО»

Володимир Путін

У вступному слові диктатор запропонував співробітникам уряду та Центробанку "обговорити основні напрями економічної політики на період до 2030 року", які включатимуть "зміцнення економічної бази для успішного завершення "спеціальної військової операції".

Крім цього, Путін повідомив, що нібито "високі" темпи зростання економіки, окремо зупинившись на обробних галузях, які задають "традиційно високу планку" розвитку. За словами кремлівського диктатора, за перше півріччя 2024 року ВВП Росії нібито навіть зріс на 4,6%.

Також Путін заявив, що доходи російського бюджету за сім місяців 2024 теж нібито зросли на 36% порівняно з минулим роком і наблизилися до 20 трлн рублів. Він зазначив, що зростання економіки та заробітних плат позитивно відбивається на федеральному бюджеті і назвав поточний показник добрим.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Держдумі масований ракетно-дроновий удар по Україні 26 серпня назвали помстою за вторгнення ЗСУ до Курської області, а також таким, що виконує цілі "спеціальної військової операції" Росії. У той же час, спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив , що Путін ще не прийняв рішення про те, як реагувати на події в Курській області, але пообіцяв, що така реакція точно буде.

Водночас президент Володимир Зеленський після масованого удару по Україні назвав Путіна "хворою істотою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини