Головна Новини Світ Росія Путін сказав, за що обстрілює інфраструктуру України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сказав, за що обстрілює інфраструктуру України

Путін визнав, що б'є по інфраструктурі України за Кримський міст

8 грудня 2022, 16:13 comments3325
Поділіться публікацією:

Масовані обстріли Росії по інфраструктурі України, відбуваються нібито через помсту за підрив на Кримському мосту. Це така собі "відповідь". Відповідну заяву зробив очільник Кремля Володимир Путін, повідомляє "Медуза".

Путін сказав, за що обстрілює інфраструктуру України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Росія завдає ударів по енергетичній інфраструктурі України, але перші удари завдали ті, хто бив по Кримському мосту", — заявив Путін.

Очільник Кремля в черговий раз поскаржився, що нібито світова спільнота, яка засуджує Росію за масовані обстріли мирних українських міст, не помічає дій України.

"Захід не помічає дій України проти Росії, але, при цьому кроки Москви у відповідь викликають хвилю інформаційного шуму. Варто нам поворухнутися, щось зробити: шум, гам, тріск на весь всесвіт. Це не буде нам заважати виконувати бойові завдання", — сказав ображений Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І. Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягнутися на тривалий термін. Окрім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши себе з Петром І. Очільник Кремля приписав Росії Азовське море та порівняв себе з Петром І. Окрім цього, він вже традиційно заяви, що Росія нібито не починала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "порятунок" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".

Також "Коментарі" писали про те, про що говорять нові заяви Путіна. Російський диктатор Володимир Путін зробив низку нових заяв у ракурсі війни проти України.  Політолог, політичний консультант Володимир Фесенко вважає, що кожна з путінських заяв має своє смислове навантаження. Він звертає увагу, що порівняння з Петром I звучить від Путіна не вперше. Очевидно, пояснює Володимир Фесенко, творець Російської імперії є історичним прикладом для Путіна, який бачить себе в ролі її від творця.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

огонь

9 грудня 2022, 20:53

він хоче воювать з Вищими пускай попробуе

Александр

8 грудня 2022, 22:47

Путин В.В, кто ты? Зверь или Дьявол? Нет, ты полный идиот и тебя родила не мама, а какой то черт. будто проклят.

Володимир

8 грудня 2022, 19:19

Цього "очильника" треба на красній площі на куски розрубити !

олексій

8 грудня 2022, 17:48

вы что не видите что он дурака включил, а вы пляшете, подстрекать здесь нельзя, но вывод напрашивается

Олег

8 грудня 2022, 17:13

Якого @уя ви пишете росія з великої літери Р? Бидлостан пишеться завжди з маленької літери. Втправте, будь ласка!


Новини