Головна Новини Світ Росія Путін став "невдахою року" через розв'язання війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін став "невдахою року" через розв'язання війни в Україні

Politico склала рейтинг найвпливовіших людей Європи 2022 року. Серед них президент Росії Володимир Путін, але у статусі "невдахи"

8 грудня 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

Медіа-організація Politico визнало Путіна "невдахою року". Причиною цього став його провал в Україні, який призвів до втрати репутації не лише у світі, а й у самої Росії, пишуть "Коментарі" зі посиланням на ТСН.

Путін став "невдахою року" через розв'язання війни в Україні

Путін став невдахою року, - Politico

 

"Мрія Володимира Путіна про велику Росію навряд чи здійсниться. Його повномасштабний наступ на Україну почав розвалюватися майже так само швидко, як і почався. Це призвело Росію до країни третього рівня, нездатної перемогти супротивника, якого вона недооцінювала . Упертість Путіна означає, що війна, найімовірніше, затягнеться", — зазначає Politico.

 

Як зазначає видання, інші скоротили б свої втрати та відступили, але завзятість Путіна означає, що війна, ймовірно, затягнеться. Нездатність Путіна реалізувати свою мрію не означає, що він і надалі не буде кошмаром для своїх сусідів. Війська, які ненадовго загрожували Києву, ледве утримуються на сході країни. Водночас українського президента Володимира Зеленського було визнано виданням найвпливовішою людиною Європи 2022 року.

 

"Тільки подивитесь, як європейські лідери біжать до Києва, щоб сфотографуватися з 44-річним чоловіком у його тепер культовій оливково-зеленій футболці. Стоячи поруч із ним, політики прагнуть бути поміченими. Зеленський переконав решту Європи у тому, що її майбутнє пов'язане з Україною — у це мало хто вірив до вторгнення Росії у лютому", — зазначає Politico.

Нагадаємо, як йшлося на порталі  "Коментарі", Президент РФ Володимир Путін готує російське суспільство до вимотуючої затяжної війни з Україною, яка, як і раніше, спрямована на завоювання додаткових територій. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — ППО Patriot в Україні не буде: як пояснити рішення Заходу – чому воно не стало несподіванкою. Також видання "Коментарі" повідомляло – США відреагували на погрози Путіна щодо ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини