Головна Новини Світ Росія Путін таки приїде в одну із країн НАТО. Пєсков сказав, коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін таки приїде в одну із країн НАТО. Пєсков сказав, коли це станеться

Російський диктатор Володимир Путін таки не відмовився від ідеї приїхати в Туреччину, яка входить у військовий блок НАТО. Про це повідомив речник російського президента Дмитро Пєсков, передає портал «Коментарі»

26 лютого 2024, 14:43
Поділіться публікацією:

Як повідомив Пєсков, найймовірніше російський диктатор прибуде в Анкару з візитом уже після президентських виборів. За його словами, до цього часу Путін не може планувати такі поїздки, оскільки у нього дуже щільний графік. При цьому, речник російського диктатора додав, що напружений графік також і у турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Путін таки приїде в одну із країн НАТО. Пєсков сказав, коли це станеться

Дмитро Пєсков

Також Пєсков повідомив, що на даний момент проводиться підготовка до контактів на найвищому рівні. За його словами, зустріч двох лідерів відбудеться тоді, коли для цього буде знайдено найкращий час з огляду на їх робочі графіки.

Окрім того, речник російського диктатора повідомив, що Путін провів телефонну розмову з Ердоганом з нагоди його 70-річчя. У цій розмові Путін  відзначив внесок Ердогана у "розвиток дружніх російсько-турецьких відносин".

Нагадаємо, про те, що Путін запланував візит до Туреччини говорилось уже давно. Політологи розповідали, що кремлівському диктатору дуже потрібен цей візит перед своїми виборами, щоби показати електорату, що він виїзний і може приїхати навіть в одну із країн НАТО.

Також повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін мав відвідати Туреччину 12 лютого. Однією з тем зустрічі Путіна та лідера Туреччини Реджепа Ердогана мало стати питання українського зерна. Однак за кілька днів до зустрічі між президентами стало відомо, що візит Путіна скасовано. Пєсков 7 лютого розповів російським ЗМІ, що підготовка візиту Путіна до Туреччини триває. Однак менші ніж за годину виявилось, що Путін не відвідає Туреччину у лютому. В Анкарі повідомили, що візит президента Росії до Ердогана перенесли на кінець квітня або початок травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини