Головна Новини Світ Росія Путін таки зважився на мобілізацію в РФ: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін таки зважився на мобілізацію в РФ: що відомо

У Росії вирішили підписати указ про технічну мобілізацію

6 липня 2022, 09:52 comments4253
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", війна, яку розв'язав Кремль проти України, вже відчутно б'є рядовими росіянами. Від цієї військової авантюри Путіна в Росії лише збитки. Саме тому днями Путін підписав новий указ щодо підготовки до мобілізації. Тільки нюанс у тому, що це не та традиційна мобілізація, яку знають в Україні, на війну нікого масово відправляти поки що не будуть. Завдання стоять інші, йдеться у сюжеті проекту Freedom.

Путін таки зважився на мобілізацію в РФ: що відомо

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Військовий експерт Олег Жданов зазначив, що Росія катастрофічно не вистачає трудових ресурсів, є вже проблеми з технікою і найголовніше – комплектуючими для її ремонту. Тож у Росії оперативно підписали указ про технічну мобілізацію. Якщо говорити простіше, то будь-яке підприємство тепер має відмовитись від своєї роботи. Пріоритет повинен віддаватися виконанню замовлення, яке виходить від держави. Головне – виконати це замовлення, якщо потрібно, люди працюватимуть у 2-3 зміни, аби на замовлення було виконано у строки. Це стосується не лише державних, а й приватних підприємств.

Експерт вважає, що Кремль має проблеми з військовою технікою, яку доставляють з України і тієї, яка давно була на складах і потребує ремонту.

Олег Жданов вважає, що рішення про технічну мобілізацію ще раз показує, що Росія зовсім була не готова до довгої війни, розраховувала на те, що справді вдасться закінчити операцію у стислий термін.

Читайте на порталі "Коментарі" — не лише Донбас: у ISW розповіли, яка ключова мета Путіна у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Верховній Раді можуть скасувати обов’язкове правило для чоловіків призовного віку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ТТ

6 липня 2022, 09:36

Оторопеть и не встать - клевый прогноз - хуйло просчитался!!!!


Новини