Головна Новини Світ Росія Путін у Дербенті здивував своєю поведінкою: що не так
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у Дербенті здивував своєю поведінкою: що не так

У мережі помітили "нюанси", які вказують на те, що це не справжній Путін

29 червня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

Президент РФ  Володимир Путін  побував  в місті  Дербент, що  знаходиться на півдні  РФ, у Республіці Дагестан.  Проте в мережах  почали  сумніватися, що до Дербента  поїхав справжній Путін, бо  поведінка і  кілька  помітних ознак  диктатора виглядали  дуже дивно.

Путін у Дербенті здивував своєю поведінкою: що не так

Путін у Дербенті (фото з відкритих джерел)

Ці  відмінності, яких немає в "стандартного Путіна", замітили,  як у зовнішності, так і в тому, як поводилась особа, що приїхала в Дербент. На це звертають увагу користувачі мереж.  Як от  політолог Олексій Голобуцький  побачив  у Twitter, що "нова версія"  господаря Кремля виглядає  надто худою, порівнюючи  з тим, що всі звикли  споглядати. Ще Путін в дагестанському місті виглядав  надзвичайно  активним, жартував і сміявся,  так само дві  його руки добре функціонували.

Також   біля  правого ока було видно синець.

"Сьогодні в Дербенті: Путін в чорному, худий, активний, обидві руки функціональні, постійно сміється, повністю зникло оте тотальне затинання в словах і екання, що помітили всі на офіційних нарадах вже пару тижнів як... І частково зведений синець довкола правого ока. Тюкнули по голові – і в Дербент? Не хотів на вахту заступати?", –  пише український політолог.

Ще користувачам мережі  дивною здалась інша особливість  російського президента, він пішов до  натовпу,  охоче  обіймавсь  і фотографувавсь  з присутніми, деяких  навіть поцілував.

Це також   помітили користувачі, бо всі  знають, що  реальний Путін тримає  претендентів на зустріч з ним  на карантині тиждень або два. Цю інформацію підтверджують  і  російські воєнкори, які зізнавались  про режим  карантину, виступаючи  на російських пропагандистських   каналах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін все частіше випускає "двійника".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини