Головна Новини Світ Росія Путін у своїй великій промові про "рускій мір" згадав Молотова та Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у своїй великій промові про "рускій мір" згадав Молотова та Сталіна

Путін знову взявся вихваляти кривавого диктатора Сталіна

28 листопада 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

Схоже, що очільник Кремля таки збирається повернути Росію назад в СРСР. Так, 28 листопада, Володимир Путін виступаючи на засіданні "Всесвітнього російського народного собору", де він розповідав, що таке "рускій мір", згадав про звернення Молотова та Сталіна перед Другою світовою війною. Його заяву цитують російські пропагандистські пабліки.

Путін у своїй великій промові про "рускій мір" згадав Молотова та Сталіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін згадав, як Молотов і Сталін зверталися до громадян, коли почалася Друга світова та знайшов там згадку "вічні традиції" РФ. І заявив, що в РФ й сьогодні усе це продовжується.

"От Молотов пам'ятаєте звернувся як, повідомляючи радянському народу, що війна почалася – громадяни та громадянки. А Сталін за кілька днів уже по-іншому — брати та сестри. Відразу згадали і про Бога, і про церкву, і про наші вічні традиції. І сьогодні це все продовжується. Це викорчуванню не підлягає. Це основа, суть Росії та нашого народу"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін виступив з великою промовою про "рускій мір".  Відбулась раніше анонсована промова Путіна про "рускій мір". Диктатор РФ у своєму виступі пояснив, що без такого етносу як росіяни "рускій мір" та Росія в принципі не може існувати. Путін вказав, що у його словах нібито не має ніякої зверхності російського народу перед іншими народами, культурами та етносами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ повертається в реалії СРСРРосійський диктатор Володимир Путін підписав закон про федеральний бюджет РФ на 2024 рік, раніше ухвалений російською Держдумою. На "національну оборону" РФ наступного року витратить 10,775 трильйона рублів.

 Вказується, що закладена на оборону сума на 70% більша, ніж у 2023-му (6,8 трлн), у 2,3 рази більше, ніж у 2022-му (4,7 трлн), і втричі вища за показник В 2021 року (3,5 трлн), коли РФ ще не розпочала повномасштабну війну проти України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини