Головна Новини Світ Росія Путін ухвалив рішення: як диктатор зібрався мститися за операцію в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ухвалив рішення: як диктатор зібрався мститися за операцію в Курській області

Кремлівський диктатор Путін, буцімто, вирішив, як відповісти на операцію ЗСУ в Курській області

23 серпня 2024, 12:31 comments12872
Поділіться публікацією:

Посол Росії у Сполучених Штатах Анатолій Антонов заявив, що керівництво РФ буцімто врешті визначилося з відповіддю на наступ України в Курській області.

Путін ухвалив рішення: як диктатор зібрався мститися за операцію в Курській області

Володимир Путін

"Щиро вам кажу, що президент ухвалив рішення. Я твердо переконаний, що всі понесуть суворе покарання за те, що сталося в Курській області" — заявив дипломат країни-агресора.

Окрім того, він підкреслив, що не має сумнівів щодо того, що "усі нацисти, які вторглися в Курську область" будуть знищені.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ почали операцію на території Курської області. З того часу всі представники РФ, починаючи від речника кремлівського диктатора Дмитра Пєскова і до офіційного представника МЗС країни-агресора Марії Захарової заявляли, що Путін от-от ухвалить якесь рішення, яке має покарати всіх тих, хто стоїть за операцією в Курській області. Втім, час йде, а рішення все ще немає.

При цьому, буквально вчора диктатор Путін проводив нараду із приводу ситуації в Курській, Білгородській та Брянській областях. На тлі катастрофічних для Росії подій він закликав організувати відпочинок та навчання дітей у цих регіонах, допомогти бізнесу, налагодити стільниковий зв'язок та підготуватися до опалювального сезону. Окрім того, диктатор наказав негайно виділити гроші для територіальної оборони Курської області.

На тлі відсутності якоїсь суттєвої реакції із боку Росії Західні союзники почали схвально реагувати на операцію ЗСУ у Курській області. Вони називають її ризикованою, проте все ж виправданою. Більше того, все частіше почали звучати заяви на найвищому рівні про те, що Захід повинен дозволити Україні використовувати його зброю для ударів по території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини