Головна Новини Світ Росія Путін віддав дивні накази на тлі успіхів ЗСУ у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін віддав дивні накази на тлі успіхів ЗСУ у Курській області

Путін, очевидно, у Курській області робитиме ставку на «територіальну оборону»

22 серпня 2024, 15:47 comments1149
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін проводить онлайн нараду щодо ситуації у "прикордонні". Зокрема, він зажадав негайно вирішити питання щодо фінансування територіальної оборони у прикордонних з Україною регіонах.

Путін віддав дивні накази на тлі успіхів ЗСУ у Курській області

Володимир Путін

"Прошу зробити це спільними зусиллями негайно", — заявив кремлівський диктатора.

Крім цього, Путін доручив налагодити у прикордонних регіонах стільниковий зв'язок, допомогти малому та середньому бізнесу, визначити дітей у безпечні місця для навчання, допомогти підготуватися до опалювального сезону та передбачити відповідне фінансування.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що під час наради в ріо губернатора Курської області Олексій Смирнов повідомив , що в регіоні збільшилася кількість повітряних атак з боку Збройних сил України. Також він розповів, що понад 130 тис. жителів курського прикордоння виїхали, близько 20 тис. людей залишились. За його словами, згідно з рішенням оперативного штабу, до зони відселення та евакуації потрапили вісім районів області з чисельністю жителів 152 566 осіб. На даний момент виїхало 133 190, залишилося 19 376 осіб, повідомив Смирнов. Смирнов розповів, що наразі розгорнуто понад 500 таборів тимчасового перебування людей, у них перебувають понад 12 тис. осіб, у тому числі 3407 дітей.

При цьому портал "Коментарі" розповідав , що Путін розгублений через події в Курській області. Він не знає, яке рішення ухвалити, щоб її захистити. Як кажуть аналітики, Путін думає над тим, чи воювати там силами терміновиків, але тоді в народі може визріти бунт. Також є думка, що Путін може оголосити мобілізацію, але боїться це робити. Після наради Путіна можна припустити, що він робитиме ставку на "територіальну оборону".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини