Головна Новини Світ Росія Путін видав чергову ахінею про причину війни в Україні: що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін видав чергову ахінею про причину війни в Україні: що сказав

Російський диктатор заявив, що РФ «обманули», а тому вона здійснила вторгнення в Україну

26 січня 2024, 21:13
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін в черговий раз заявив, що РФ воює в Україні нібито за "справедливу справу", а російська армія, вчиняючи злочини на українській території, "робить все правильно". Про це пише видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Путін видав чергову ахінею про причину війни в Україні: що сказав

Путін знову говорив про війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор заявив, що після зміни влади у 2014 році в Україні начебто почали винищувати тих, хто був налаштований вибудовувати добросусідські відносини з Москвою. Він знову повторив, що в Україні почав виникати так званий "антиросійський анклав".

За словами Володимира Путіна, РФ вирішила вторгнутися в Україну після того, як нібито була "десять разів поспіль обдурена щодо нерозширення НАТО".

Як відомо, війна в Україні принесла Росії рекордні з часів Другої світової війни втрати, а проти країни ввели рекордну у світі кількість санкцій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини