Головна Новини Світ Росія Путін: Відповідь Росії буде швидкою і жорсткою, пошкодують, як давно не шкодували
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін: Відповідь Росії буде швидкою і жорсткою, пошкодують, як давно не шкодували

Президент РФ стверджує, що російська сторона хоче зберегти добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування

21 квітня 2021, 14:40 comments1584
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін пригрозив Заходу жорсткою відповіддю на дії, які, на думку глави Кремля, можуть стати загрозою безпеки Росії. Про це російський лідер сказав під час щорічного послання Федеральним зборам, пише "Українська правда".

Путін: Відповідь Росії буде швидкою і жорсткою, пошкодують, як давно не шкодували

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Президент РФ також зазначив, що Росія хоче мати "добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування", включаючи тих, з ким відносини останнім часом не складаються:

"Ми дійсно не хочемо спалювати мости, але, якщо хтось сприймає наші добрі наміри як байдужість або слабкість і сам має намір остаточно спалити або навіть підірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, загрозливих корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували", — заявив Путін.

Російський державний глава також висловив сподівання, що "нікому не спаде на думку перейти так звану червону межу" щодо РФ. Однак, зі слів Путіна, Росія буде визначати самостійно в конкретних випадках, де ця риса проходитиме.

Нагадаємо, що сьогодні Володимир Путін виступає із посланням до Федеральних зборів. Експерти припустили, які можуть бути зроблені важливі заяви в ракурсі України, а також, до чого нам потрібно бути готовими, враховуючи скупчення російської воєнщини на наших кордонах.

Раніше "Коментарі" писали, що спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пояснив, чому російський лідер погодився брати участь в саміті з президентом США Джо Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

21 квітня 2021, 15:01

Початок бойових дій це буде сигнал для усіх держав світу про КІНЕЦЬ панування КАЦАПОМОРДОЇ КРЕМЛІВСЬКОЇ ФІДЕРАСНІ у світі і її повний розвал в котрому візьмуть активну участь народи Кавказа, Азії та Далекого Сходу у повному розвалі та знищенні цієї ракової метастази суспільства на тілі ЗЕМЛІ...!!! Впевнений на 100%, що кацапоморді кремляді отримають за першим разом, так по зубам, що аж захлеснуться власною кровю, де на увесь світ буде показано, як кремлівські фідерасти починаючи війну усім погрожували технікою кінця 80-тих років минулого століття, а їхнім літаким та ракетам ніхто не дозволить нанести масовий удар по Державі Україна...!!! Якщо будуть задіяні війська з КРИМУ, Кримське угрупування кремлівських фідерастів буде знищено на протязі 4 годин і вони про це прекрасно знають, що ракетоносці, які завжди чергують в Чорному морі і котрі стоять біля Босфору та АВІАНОСЦІ США, Великої Британії та Франції в очікуванні на найгірші сценарії військового загострення, щоб потім від душі вмазати кацапомордим Оленям фідерастам по морді від усієї душі і показати на увесь світ хто є хто у цьому світі і біля якої параші місце кремлівським фідерастам...!!! СЛАВА УКРАЇНІ...!!! СМЕРТЬ КАЦАПОМОРДИМ ВОРОГАМ...!!!

Eugen

21 квітня 2021, 14:48

Кахи-кахи! Пожалеете! Кахи-кахи! Как никогда еще! Ну а в крайнем случае, я своим дурое...м наваляю! Кахи-кахи! Не наступайте мне на красную черту! Ух! Аж мароз па коже! Вата записяла кипятком!

Буба

21 квітня 2021, 14:39

ВВП положил свой хуй на лицо Макрона, Меркель, Борреля. Ну и конечно, на лицо еще одного известного всем Президента независимой европейской державы!

Bujhm

21 квітня 2021, 14:07

Судя по поведению нашей "власти" то они думают что они бессмертные. Президент призывает народ защищать страну, а власть продолжает народ беззастенчиво грабить. Прикрываясь рассуждениями о свободном рынке поднимают цены и тарифы уже еженедельно. А терять есть что только им. В случае путинской оккупации, президентить будет путинский "президент", судить - путинские судьи, прокурорить - путинские прокуроры и т.д. а вот работать будут украинские граждане, так как работать путинские "рабочие" не умеют и не хотят. Так что для нас ничего не изменится. А вот разнообразным "слугам" стоит задуматься- кто их будет защищать. Лично с меня хватит развода 14 года, и я пойду на фронт когда увижу там "добровольческий батальон Конча Заспа" в полном составе. Не ранее.


Новини