Головна Новини Світ Росія Путін відповів, чи має він тепер почуття, що він став "вершителем доль"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів, чи має він тепер почуття, що він став "вершителем доль"

Диктатор вважає, що все, що він робить це виключно "в інтересах Росії та народу"

13 березня 2024, 08:12
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито не почувається "вершителем доль". Як передає портал "Коментарі", в інтерв'ю російському пропагандистському інформагенству "РІА-Новини" диктатор заявив, що "працює на користь Росії та народу", а не вершить долі, відправляючи сотні тисяч своїх військових на війну.

Путін відповів, чи має він тепер почуття, що він став "вершителем доль"

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Я просто працюю на користь Росії, на користь нашого народу. Але так, щоб я відчував себе якимось там вершителем світових доль, такого немає", — заявив Володимир Путін.

Тим часом у Кремлі всерйоз стурбовані недавнім проривом російського кордону російськими добровольцями. Вранці 12 березня легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон перетнули українсько-російський кордон та розпочали активні бойові дії на території Російської Федерації. У Головному управлінні розвідки Міноборони запевняють, що ці сили діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Про що говорить цей рейд і до чого може спричинити? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.

Також видання "Коментарі" повідомляло — час грає на користь Путіна: у розвідці США озвучили тривожний прогноз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини