Головна Новини Світ Росія Путін відповів, як ставиться до "мирних пропозицій" Трампа щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів, як ставиться до "мирних пропозицій" Трампа щодо України

Путін зазначив, що "не знайомий з його можливими пропозиціями щодо того, як він збирається це зробити".

4 липня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

 Президент Росії Володимир Путін заявив, що всерйоз ставиться до наміру кандидата в президенти США Дональда Трампа завершити війну в Україні, хоча не знайомий з його конкретними пропозиціями. Під час пресконференції на саміті Шанхайської організації співпраці в Астані Путін зазначив, що "не знайомий з його можливими пропозиціями щодо того, як він збирається це зробити".

Путін відповів, як ставиться до "мирних пропозицій" Трампа щодо України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Те, що пан Трамп як кандидат у президенти заявляє про те, що він готовий і хоче зупинити війну в Україні, ми до цього ставимося цілком серйозно", — сказав Путін.

Він додав: "І це, звичайно, ключове питання. Але я не сумніваюся, що він говорить це щиро. І ми це підтримуємо".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи дійсно Трамп може поставити Україні ультиматумЕкс-глава Білого дому та ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп готовий віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну в обмін на те, що Кремль погодиться швидко завершити війну. Такий матеріал видало "Politico". В чергове довелося реагувати навіть президенту Зеленському, який закликав Трампа показати сьогодні його план закінчення війни. 

Доктор політичних наук, експерт Аналітичного центру "Об'єднана Україна" Ігор Петренко вважає, що такий підхід не лише загрожує інтересам України, але й може мати далекосяжні наслідки як на національному, так і на міжнародному рівнях. 

Він наголосив, що українське суспільство та політичне керівництво рішуче виступають за збереження територіальної цілісності, і будь-яка спроба передати частину території ворогу може призвести до політичної нестабільності. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини