Головна Новини Світ Росія Путін відреагував на бої російських повстанців, які не припиняються
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на бої російських повстанців, які не припиняються

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував дії російських повстанців. За його словами, за ними стоїть українська влада, яка хоче посіяти паніку серед місцевого населення

25 березня 2024, 20:56 comments2295
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував атаки повстанців на російські регіони. На його думку, вони пов'язані з "відсутністю успіху" Києва щодо стабілізації фронту. За його словами, в цю логіку вписуються й акції залякування, подібні до теракту в Підмосков'ї.

Путін відреагував на бої російських повстанців, які не припиняються

Володимир Путін

Кремлівський диктатор стверджує, що нібито російські Збройні сили "утримують ініціативу" по всій лінії фронту, а всі заходи, що вживаються противником зі стабілізації фронту, успіху не приносять.

"Звідси і спроби зайти і закріпитися на наших прикордонних територіях, обстріли, в тому числі використовуючи системи залпового вогню, по мирних кварталах, об'єктам цивільної, в тому числі енергетичної, інфраструктури, спроби ракетних ударів по Кримському мосту та півострові"
, — заявив кремлівський диктатор.

Більше того він заявив, що в цей ряд "цілком логічно вписуються і криваві акції залякування, подібні до теракту, скоєного в Москві".

Путін заявив, що головною метою таких дій є спроба посіяти серед росіян паніку, а українському суспільству довести, що ще не все втрачено.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці звернулися до влади та закликали її продовжити евакуацію мирних громадян із Білгородської та Курської областей. Також вони заявили, що РФ використовує цивільних – як живий щит. Повстанці закликали російських військових, якщо вони хочуть воювати, поводитися як чоловіки.

Також російські повстанці розповіли, що армія РФ рівняє із землею власні населені пункти, використовуючи КАБи. Таким чином, російські військові хочуть завадити просуванню повстанців углиб територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини