Головна Новини Світ Росія Російські повстанці звернулися до влади: Хочете воювати – воюйте, як чоловіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці звернулися до влади: Хочете воювати – воюйте, як чоловіки

Російські повстанці оприлюднили спільну заяву до російської влади, в якій закликали прискорити евакуацію мирного населення та перестати прикриватися громадянами як живим щитом

25 березня 2024, 20:00 comments3301
Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та "Сибірський батальйон" привітали дії влади Білгородської області щодо евакуації місцевого цивільного населення.

Російські повстанці звернулися до влади: Хочете воювати – воюйте, як чоловіки

Російські повстанці

"Ми також підтримуємо рішення обласних адміністрацій, яким заборонили навчання у всіх навчальних закладах. Аналогічно правильним стало рішення про закриття всіх великих торгових центрів на території проведення обмеженої військової операції",
— сказано у спільній заяві російських повстанців.

За словами повстанців, подібні заходи справді допомогли уникнути масових жертв серед цивільного населення, однак цих кроків ще недостатньо.

"Ми закликаємо Гладкова та Старовойта прискорити евакуацію мирних громадян з Білгородської та Курської областей та вирішити нарешті питання додаткових виплат у секторі обмеженої військової операції. Такі виплати мають відповідати аналогічній допомозі як у фронтовій зоні", -
сказано у заяві.

Повстанці стверджують, що громадянське населення РФ має відчувати реальну підтримку від формальної влади у цій складній ситуації.

"У той же час путінські війська досі продовжують прикриватися мирними людьми, розміщуючи свої підрозділи в житловому секторі. З початку обмеженої військової операції, силами РДК, ЛСР і Сибірського батальйону тільки в межах Білгорода було знищено 452 кремлівських найманця і 784 — поранено"
, — сказано у заяві.

При цьому російські повстанці закликали владу припинити користуватися людьми як живим щитом.

"Хочете воювати — воюйте, як чоловіки"
, — сказано у заяві.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що російські військові рівняють із землею свої ж території, оскільки не можуть перешкодити повстанцям просуватися територіями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини