Головна Новини Світ Росія Путін використав ситуацію в Ізраїлі: як РФ хоче перехопити ініціативу у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін використав ситуацію в Ізраїлі: як РФ хоче перехопити ініціативу у війні

Армія Росії зосередила свої "прагнення" на Авдіївському та Куп'янському напрямках

29 жовтня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

Зараз, коли  політики  західного світу  уважно спостерігають за  конфліктом Ізраїлю і  угрупування ХАМАС, загарбники РФ   мають  намір  посилювати свій напад на лінії  фронту  в Україні. Загарбники з Росії  намагаються взяти ініціативу на полі бою до початку  зими і зосереджуються на Авдіївському та Куп'янському напрямку.

Путін використав ситуацію в Ізраїлі: як РФ хоче перехопити ініціативу у війні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

В статті  The Times, де  посилаються  на повідомлення   екс-британського військового Масера Гіффорда,  що воює  на стороні України,  пишуть, що ці три тижні на  лінії фронту виявились нелегкими  для Збройних сил України.

Як стверджують журналісти, в Путіна є намір, допоки всі на Заході  спостерігають за операціями Ізраїлю проти  угрупування  ХАМАС, то  російські  загарбники  намагатимуться  перехопити ініціативу на  полі бою. В Москві припускають, що їх армія   може  здійснити до  початку холодів.

Загарбники сконцентровують свої атаки на Авдіївському та Куп'янському напрямках.

"В умовах, коли американська зброя і увага Заходу раптово переключилися на Близький Схід, Росія кинула більше людей і техніки на запеклі наступи на північному сході Донбасу, в напрямку Куп'янська, на південному сході Донбасу, в Авдіївці, і на Запоріжжі, на північ від Токмака, щоб зупинити просування українських військ на південь", — зазначають в  публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Президент Ірану відповів, чи приймає Тегеран участь в атаках на Ізраїль. Президент Ірану Ібрагім Раїсі відкинув звинувачення у причетності ісламської республіки до нападу радикального руху ХАМАС на Ізраїль. 

Після нападів бойовиків з руху ХАМАС на Ізраїль, деякі західні та ізраїльські політики звинуватили Іран у співпраці з палестинським радикальним угрупуванням. Зокрема колишній американський президент Дональд Трамп прямо заявив, що Іран воює проти Ізраїлю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 жовтня 2023, 20:56

Подякуємо корумпованому брехливому царю з дідом на палочці - Нетаньяху. Юдеї не засудили ані агресію, ані голодомор, ми припинили авіасполучення. Їм можна, бо вони колись страждали і тепер живуть і заробляють почуттям провини світу. Це ж на них століттями випускали тисячі ракет які зрізали голови дітям, як Ірод щоб знищити конкурента.


Новини