Головна Новини Світ Росія Путін вимагає негайного вирішення питання про заборону вступу України у НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вимагає негайного вирішення питання про заборону вступу України у НАТО

Президент Росії Володимир Путін вкотре закликав НАТО дати гарантії, що Україну не приймуть до Альянсу

15 лютого 2022, 17:41
Поділіться публікацією:

На брифінгу канцлера ФРН Олафа Шольца та президента РФ Володимира Путіна було вкотре підняте питання про ймовірність вступу України до НАТО. Очільник Кремля вимагає вирішити це питання якнайшвидше та надати гарантії, що Альянс не прийматиме Україну, передає портал "Коментарі".

Путін вимагає негайного вирішення питання про заборону вступу України у НАТО

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У своєму виступі перед журналістами Володимир Путін закликав країни-члени НАТО надати гарантії та вирішити питання мирно.

"Ви сказали чудову фразу: "Кажуть, що найближчими роками Україна не буде у НАТО". Що означає "говорять" у міждержавних відносинах? Нам уже 30 років кажуть, що розширення НАТО не буде взагалі ні на дюйм у бік російських кордонів, а сьогодні ми бачимо інфраструктуру НАТО прямо біля нашого дому. До того ж обговорюється питання щодо вступу України до НАТО. Говорять, що це не буде завтра, а коли? Післязавтра? А що це для нас змінює? Власне, нічого. Ми чуємо, що Україна не готова сьогодні до вступу до НАТО та кажуть, що її завтра не приймуть. А приймуть тоді, коли її підготують до цього? Ну, для нас це вже може бути пізно. Тому ми хочемо вирішити це питання зараз, найближчим часом у ході переговорного процесу, мирними засобами", — заявив Володимир Путін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Росія відправляє винищувачі та бомбардувальники для нових військово-морських навчань до Сирії. Літак, відправлений на російську авіабазу Хмеймім, візьме участь у навчаннях у східному Середземному морі, що є частиною сплеску російської військової активності на тлі протистояння із Заходом через Україну та безпеку у Європі.

Читайте також: Кулеба засумнівався у намірах Росії відвести війська від кордонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини